Selecteer een pagina

Wat is innerlijke rust eigenlijk?

Innerlijke rust is een breed begrip. Hoe voel je je als je meer rust in je leven hebt?

  • Krachtig
  • Vol zelfvertrouwen
  • Kalm
  • Blij zijn met jezelf
  • Weten en voelen waarom je hier op aarde bent

Dit zijn voorbeelden van gevoelens als je in balans bent. Diepe innerlijke rust is zoveel meer dan ‘alleen maar’ ontspannen zijn. Het is je volledig realiseren van wat jij ten diepste bent: een krachtig en liefdevol mens. Pas dan word je werkelijk rustiger.

Wat heb je nodig?

Om dit pad te bewandelen, heb je geduld en een open mind nodig. Maar schrik niet als je dat nog niet hebt! Mijn ervaring is dat je dat ‘vanzelf’ leert als je echt bereid bent om een verandering door te maken. En geloof me, ik weet waar ik het over heb ; ).

Drie mogelijkheden

Als je echt voelt: ja, ik wil leren hoe ik rustiger word en mijn leven meer in balans krijg, kijk dan hieronder naar de drie programma’s die ik aanbied. En kom je er niet uit, neem dan gewoon contact met me op.

Kickstart in een groep

1. Workshop: Kickstart Naar Innerlijke Rust

Dit is een waardevolle online workshop waarin je de basis legt om structureel meer innerlijke rust te ervaren. We werken in een groep (online), zodat je van elkaar kunt leren en elkaar kunt inspireren.

lydia medtiatie

2. Van Chaos Naar Rust

Een online training waarin ik je stap voor stap help om de chaos in jou tot bedaren te brengen zodat piekeren en zelfkritiek verleden tijd worden.

Van Hoofd naar Ziel

3. Van Hoofd Naar Ziel

Dit is een krachtig individueel programma waarin we aan de slag gaan met jouw blokkades die ervoor zorgen dat jij moeilijk tot rust komt. Diepgaande sessies die zorgen voor een doorbraak in jouw leven.