Selecteer een pagina

Gratis sessie De Onrust Voorbij

Loop jij jezelf voorbij?

En zou je het heel fijn vinden om in een gesprek tips en adviezen te krijgen over hoe dat anders kan? Dan is mijn gratis sessie De Onrust Voorbij echt iets voor jou! 

Wil je direct meer rust? Schrijf je in voor deze sessie!

Aarzel niet langer, maar gun jezelf dit. Ik help je graag om uit het doolhof te komen.

N

30 minuten volledige aandacht voor jou

N

Minstens één waardevolle tip hoe jij jezelf op een liefdevolle manier meer rust kan geven

N

Als bonus een ingesproken oefening om dagelijks te doen

N

Bellen, Zoom of live

Lydia Spriensma-Sleijpen

Ik weet als geen ander hoe het voelt om anderen boven jezelf te stellen. Bijvoorbeeld omdat ik dacht dat een ander het meer nodig had dan ik. Of omdat een ander belangrijker was dan ik. En dat ik daarna wel aan de beurt zou komen, wat natuurlijk niet gebeurde omdat ik dan alweer iemand anders op de eerste plaats zette. Uiteindelijk werd ik daar niet onrustig en dus niet gelukkig van. Ik was de verbinding met mezelf kwijt. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om mezelf wèl op de eerste plaats te zetten. Om naar mijn behoeften te luisteren en ernaar te handelen. En dat is iets anders  dan egoïstisch zijn! En natuurlijk maak ik regelmatig de keuze om iemand anders op 1 te zetten, maar dan kies ik daar bewust voor.

Wil jij ook leren hoe je dat doet? Ik geef je graag handvatten zodat ook jij weer ervaart dat je er mag zijn. Sterker nog: dat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven!

 

 

Vraag hier jouw gratis sessie aan

5 + 10 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.