Selecteer een pagina

'Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen'

Jon Kabat-Zinn

Over mij

Jarenlang probeerde ik de golven in mijn leven tegen te houden. Dat lukte natuurlijk niet en daar werd ik onrustig van. Ik vond mijn leven stressvol. Dat kwam vooral doordat ik me druk maakte en de lat behoorlijk hoog legde. Ik wilde het dolgraag anders, maar ik wist niet hoe. Ik volgde in de afgelopen 25 jaar veel cursussen, las boeken en deed van alles om rustiger te worden, maar niets hielp ècht.

Totdat ik in een mindfulnesstraining leerde ‘in het nu’ te zijn. Het kwartje viel. De theorie was eenvoudig, de praktijk soms helemaal niet. Toch zette ik door. Het gaf me inzicht in mezelf. Mijn reactiepatronen ging ik doorzien, ik werd liever voor mezelf en op een heel natuurlijke manier werd ik rustiger. En die rust bleef! Niet alleen tijdens de oefeningen, maar juist ook in het dagelijks leven. 

Mijn droom

Ik verdiepte me in mindfulness, volgde de opleiding mindful coachen en de trainersopleiding.  Daarnaast heb ik nog veel andere opleidingen en cursussen gevolgd waaronder healing, Reiki, intuïtief tekenen en systemisch werk. Mensen begeleiden en bijstaan in hun proces werd mijn passie. De roep om mijn hart te volgen werd steeds sterker en daarom startte ik 3 jaar geleden mijn eigen praktijk.

ZielsVeel

De naam van mijn praktijk heeft voor mij een speciale betekenis. Vaak wordt het geassocieerd met het zinnetje: ‘Ik hou zielsveel van jou’.  En hoewel ik op een bepaalde manier van mijn klanten hou, heb ik de naam om een andere reden gekozen. Ziels staat voor mij voor: mijn werk met hart en ziel doen en de diepte in gaan (zielsniveau).  Veel associeer ik met veel bereiken, veel teweeg brengen maar ook op veel manieren tot de kern kunnen komen. Daarom combineer ik graag mindfulness met systemisch werk en met alle andere kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Ik geniet ervan als mensen die mijn praktijk bezoeken, ervaren dat bewustwording ook hun leven blijvend verrijkt.

 

 

Wat vinden mijn klanten ervan?

De mindfulle momenten hebben me meer rust gegeven. Ik ervaar de dingen om me heen meer bewust, waardoor je die dingen anders (mooier) bekijkt. Je krijgt meer overzicht in je leven. Ik vind dat Lydia een prettige, rustige stem heeft. 

Brigitte Veenbrink

Heel zinvol. Een supercoach die de training met veel aandacht (over)brengt!

Kina Boelens

Wil jij samen met mij werken aan jouw innerlijke rust? Boek mijn gratis online sessie 'De Onrust Voorbij'