Wil jij een relaxter leven?

Je bereikt het met mijn online training Van Chaos naar Rust

Is dit herkenbaar voor je?

j

Je agenda is vol met verplichtingen en je hebt geen tijd voor jezelf

j

Je hebt moeite om te ontspannen, omdat je vindt dat je altijd iets moet doen

j

Je hebt last van stress en weet niet hoe je ermee om moet gaan

j

Je piekert en slaapt daardoor slecht

j

Je voelt je moe en futloos

Dame in chaos

Wil je dolgraag meer rust, maar heb je weinig tijd?

Dan is mijn online training Van Chaos naar Rust wat voor jou! In je eigen tempo en vanuit je vertrouwde omgeving jouw innerlijke rust creëren. 

Genieten

Zou het niet fijn zijn als….

Je beter kan ontspannen?

Je meer energie hebt om leuke dingen te doen?

Geen druk meer op je schouders en in je lijf voelt?

De chaos in je hoofd plaats maakt voor rust?

Voluit van het leven kan genieten?

Met mijn online training ga je van Chaos naar Rust!

In een paar weken tijd leer je jezelf beter te ontspannen. Ook ga je herkennen wanneer je weer je grenzen bereikt en het hoog tijd wordt om aan jezelf te denken. 

Wil je NU al meer rust ervaren? Ontvang dan GRATIS mijn oefening waarmee je direct resultaat boekt

R

Inhoud Van Chaos naar Rust

Van Chaos naar Rust is een online training in mindfulness: leven in het nu. Stap voor stap leer je hoe jij meer innerlijke rust krijgt. Ik leer je mijn unieke S.T.O.P.-methode en hoe je die kan inzetten in het dagelijks leven, zodat jij je chaos de baas blijft.

Van zweverigheid houd ik niet, dus ik sta graag met beide benen stevig op de grond. Om alles uit deze training te halen, is het belangrijk dat je bereid bent om zelf te oefenen met wat ik je geleerd heb.

 

Ik heb veel baat gehad bij de mindfulnesstraining. Vooral met betrekking tot stressbeheersing en het vinden van (korte) rustmomenten gedurende de werkdag. Tevens is het nu makkelijker om vanuit een ‘druk-hoofd-situatie’ over te gaan naar een ‘kalme staat’.

Wouter

Ondernemer

Kennismaken met Lydia

Van stresskip naar stress-skip

Een stresskip. Dat was ik absoluut. Ik stelde hoge eisen aan mezelf. In plaats van gas terug te nemen, zette ik nog een tandje bij.  ‘Iedereen is weleens moe’, zei ik vaak. Totdat ik opgebrand was. Het herstel duurde lang.

Ik ben blij dat ik een weg heb gevonden die leidt naar meer rust in mezelf.  Dingen die voorheen stressvol voor me waren, beleef ik nu echt anders. Soms denk ik: ‘Hier zou ik vroeger van in de stress geschoten zijn. Wat heerlijk dat ik daar nu anders mee kan omgaan.’

Dat gun ik jou ook! Daarom ben ik er voor gevoelige mensen die van chaos in hun hoofd naar rust in hun hoofd willen, zodat ze veel meer kunnen ontspannen en optimaal genieten van het leven.

Innerlijke rust geeft je een stevige basis 

Vertrouwen

Je laat dingen makkelijker los en durft meer op jezelf en op het leven te vertrouwen

Blij met jezelf

Je voelt je zelfverzekerder en je accepteert jezelf zoals je bent

Beter omgaan met stress

Je leeft intenser en bewuster en kan beter met stress omgaan

Dit zeggen mijn klanten over mindfulness

Ik vond het een prettige ervaring. Een bewustwording van het hier en nu. Ik heb er veel aan gehad en ga het zeker meenemen in het verdere dagelijks leven. Dank je wel!

Talitha

Ik kwam erachter dat ik te weinig tijd neem om stil te staan bij mezelf. Ik heb nu meer inzicht in mezelf gekregen. Met naar verhouding korte oefeningen kan je veel ervaren. Ik vind het goed toepasbaar in het dagelijks leven. Bedankt!

Anoniem

Wil jij ook minder chaos en meer rust? Schrijf je hier in en ga direct aan de slag

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training geschikt?

Voor jou als je snakt naar innerlijke rust maar het niet lukt om die te vinden. En voor iedereen die open staat voor een nieuwe kijk op jezelf.

Moet je ervaring hebben met mediteren?

Ervaring is absoluut niet nodig. Iedereen kan mediteren. Mediteren is niets anders dan: rust nemen en met je aandacht naar binnen gaan. En dat kan op heel veel manieren. Zittend op een kussen is de meest bekende vorm. Maar het kan ook liggend en zelfs lopend. 

Ik heb weleens gemediteerd maar ik kon mijn gedachten niet stoppen.

Het is een groot misverstand dat we tijdens een meditatie zonder gedachten moeten zijn. Gedachten komen en gaan en dat is heel normaal. Je geeft tijdens de meditatie ruimte aan je gedachten, je duwt ze dus niet weg.

Wanneer is deze training niet geschikt?

Bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling kost tijd en vraagt toewijding. Het is géén instant oplossing voor een probleem dat misschien al jaren bestaat. Het vraagt daarom inzet en de bereidheid om dagelijks met mindfulness bezig te zijn. Als je daar niet toe bereid bent, dan blijft alles bij het oude. 

Ik kan niet stilzitten. Is dat erg?

Zodra je je aandacht naar binnen richt, is het gebruikelijk dat je te maken krijgt met de onrust in jezelf. Met deze onrust leer je juist om te gaan. 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dat is zo niet te zeggen.  Het klinkt paradoxaal, maar we leren bij mindfulness juist om het streven naar een resultaat los te laten. Bovendien  hangt het helemaal af van hoeveel tijd je wil investeren in jezelf. De uitnodiging is om dagelijks te oefenen, ongeveer een half uur per dag. De één ervaart na een paar dagen al een verschil, de ander na 3 weken of langer.

Praktische details

R

Kosten

Jouw investering voor het programma is 97 euro. Daarvoor krijg je wekelijks een video en het werkboek. Na les 3 kan je een online sessie met mij afspreken.  Dan kan je al je vragen stellen en help ik je verder op weg.

 

R

Aantal lessen

Het programma bestaat uit 5 videolessen met uitleg, oefeningen en meditaties. Iedere week ontvang je een les per mail. Je kan in je eigen tempo de lessen doorwerken. Het programma is op een bepaalde manier opgebouwd. Daarom raad ik je aan om niet meer dan 1 les per week te doen. Zo geef je jezelf de kans om het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

 

R

Werkboek

Je ontvangt een werkboek met handige oefeningen en uitleg. Zo kan je nog eens rustig teruglezen wat we gedaan hebben.

 

R

Wanneer kan ik starten?

Je kunt ieder gewenst moment starten. Na inschrijving ontvang je de factuur en na betaling daarvan, krijg je de eerste les toegestuurd.

 

P.s. Er komt géén beter moment

Heb je nog vragen of kan ik je ergens mee helpen?

 

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.