Wil je meer zelfvertrouwen en geluk?

Met mijn programma 'Van Hoofd naar Ziel' ligt dit binnen handbereik

Herken jij dit?

Je stelt te hoge eisen aan jezelf en raakt gefrustreerd als je daar niet aan voldoet

Je piekert en je maakt je zorgen, waardoor je hoofd overuren maakt

Je wordt onzeker van dat kritische stemmetje in jou dat overal commentaar op heeft

Jezelf op de eerste plaats zetten vind je moeilijk, want anderen zijn altijd belangrijker

Je houdt graag de controle over van alles en nog wat, want loslaten vind je doodeng

Wil je dat anders?

Je bent niet de enige die hier mee worstelt! Het allerbelangrijkste is dat je er iets aan wil doen. Dat kan met mijn programma ‘Van Hoofd naar Ziel’ waarin je jouw pad naar zelfvertrouwen en geluk ontdekt.

Hoe zou het voor je zijn als je…

Rust in je hoofd en lijf hebt op elk moment dat jij wenst?

Relaxter bent, omdat negatieve gedachten en piekeren je niet meer dag en nacht bezighouden?

Je zelfverzekerd en gelukkig voelt, zodat je weer kan genieten van het leven?

Meer inzicht hebt in wie jij werkelijk bent waardoor van jezelf houden ineens een stuk gemakkelijker is?

Je losser en vrijer voelt omdat je minder ‘in control’ bent?

De moed om bij jezelf naar binnen te kijken

Innerlijke rust is de basis van jouw mentale gezondheid. Als je innerlijk rustig bent, dan voel je weer wie je werkelijk bent: een krachtig en liefdevol mens. Dat is een heerlijk gevoel. In mijn programma ‘Van Hoofd naar Ziel’ gaan we aan de slag met het creëren van jouw innerlijke rust.  In kleine stapjes ga je meer uit je hoofd en leer je beter naar jezelf en je lijf luisteren. Je groeit naar meer zelfvertrouwen en geluk.

Wat houdt mijn programma ‘Van Hoofd naar Ziel’ in?   

R

Van Hoofd Naar Ziel is een krachtig programma waarin je stapsgewijs leert om beter in je vel te zitten. Je krijgt alle tools aangereikt die je nodig hebt om meer uit je hoofd te gaan en beter naar je lijf en ziel te luisteren. Ik leer je eenvoudige maar doeltreffende technieken, waardoor je ook in de hectiek van het dagelijks leven gemakkelijker je rust kan vinden.

Vanuit deze stevige basis van innerlijke rust kijken we wat jouw diepste verlangen is en hoe je dat kan bereiken. Belemmerende patronen en gedachten pakken we op een efficiënte manier aan. Dat geeft vrijheid en inzicht. Je innerlijke wijsheid wordt aangewakkerd waardoor je niks anders wil dan leven vanuit je hart, je ziel.

 

Ik wilde meer innerlijke rust en minder piekeren. Door dit traject heb ik een heleboel mooie inzichten gekregen die me dichter bij mijn innerlijke rust brachten.

Het is een traject dat is afgestemd op wat jij nodig hebt. Je krijgt alle vrijheid in hoever je wilt gaan. Lydia neemt alle tijd die nodig is. Ze ontvangt je altijd weer vriendelijk en je voelt je snel op je gemak.

Nino

Vraag hier je gratis informatiegesprek aan en ontdek of dit programma bij jou past

Wie ben ik?

Ik stelde hoge eisen aan mezelf. In plaats van gas terug te nemen, zette ik nog een tandje bij. ‘Iedereen is weleens moe’, zei ik vaak. Totdat ik opgebrand was. Het herstel duurde lang.

Ik ben blij dat ik een weg heb gevonden die leidt naar meer rust in mezelf.  Dingen die voorheen stressvol voor me waren, beleef ik nu echt anders. Soms denk ik: ‘Hier zou ik vroeger van in de stress geschoten zijn. Wat heerlijk dat ik daar nu anders mee kan omgaan.’

Dat gun ik jou ook! Daarom ben ik er voor gevoelige vrouwen en mannen die van chaos in hun hoofd naar rust in hun hoofd willen, zodat ze veel meer kunnen ontspannen en optimaal genieten van het leven.

Kennismaken met Lydia

In ‘Van Hoofd naar Ziel’ bouw je aan een stevige basis

Vertrouwen

Je laat dingen makkelijker los en durft meer op jezelf en op het leven te vertrouwen

Blij met jezelf

Je voelt je zelfverzekerder en je accepteert jezelf zoals je bent

Beter omgaan met stress

Je leeft intenser en bewuster en kan beter met stress omgaan

Dit zeggen mijn klanten: 

Wat was het snel wennen aan Lydia. Dit heeft voor mij te maken met het gevoel van veiligheid dat Lydia van meet af aan weet neer te zetten/creëren. Aandacht, tijd en soms ook een spiegel om in te kijken. Fijn om deel te hebben genomen en handvatten aangereikt gekregen te hebben om mee te nemen in het doen en laten van iedere dag!

J.O. - v.B.

Ik vond het heel nuttig en fijn. Door de oefeningen kan je je hoofd goed leegmaken en je lichaam ontspannen. Je slaapt er heerlijk door. Bijzonder dat het eigenlijk heel eenvoudig is en toch zo doeltreffend. Lydia heeft een prettige stem, legt alles heel helder uit en is heerlijk rustig.

Ernie

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Van Hoofd naar Ziel is voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen en als mens wil groeien. Zelfonderzoek en je eigen gedrag tegen het licht houden, zijn daarvoor nodig. Het is voor mensen die de confrontatie met zichzelf niet uit de weg gaan. 

Hoe lang duurt het voordat ik innerlijke rust bereik?

Dat is zo niet te zeggen.  Het klinkt paradoxaal, maar we leren in dit programma juist om het streven naar een resultaat los te laten. Bovendien  hangt het helemaal af van hoeveel tijd je wil investeren in jezelf. De uitnodiging is om dagelijks oefeneningen te doen, ongeveer een half uur per dag. De één ervaart na een paar dagen al een verschil, de ander na 3 weken of langer. In het algemeen geldt dat iets wat niet in één dag ontstaan is, in één dag wordt opgelost. Dus geduld is wel nodig. 

Is het noodzakelijk om ervaring met mediteren te hebben?

Nee, absoluut niet. We beginnen op het punt waar jij bent. Als je nog nooit gemediteerd hebt, dan bouwen we dat op. Heb je al wel ervaring, dan gaan we verder waar jij bent. Alles is goed dus. 

Ik heb weleens gemediteerd maar ik kon mijn gedachten niet stoppen.

Het is een groot misverstand dat we tijdens een meditatie zonder gedachten moeten zijn. Gedachten komen en gaan en dat is heel normaal. Je geeft tijdens de meditatie ruimte aan je gedachten, je duwt ze dus niet weg.

Ik heb geen tijd om oefeningen te doen want ik heb een erg druk leven.

Eén ding is zeker: als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er niks. Bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling kost tijd en vraagt toewijding. Zie het als een investering in jezelf waardoor je leven kan veranderen. Als je daar niet toe bereid bent, dan blijft alles bij het oude.

Balans was voor mij het toverwoord dat ik daar elke keer mocht voelen en ervaren. Lydia straalde voortdurend die voor mij zo broodnodige balans uit. Ze stelde me op mijn gemak, nam alle tijd en en ze overlegde steeds de oefeningen die ze met me wilde gaan doen. Nooit werd het zweverig. Ik vond het ontspannen, prettig en veilig, waarin er ook als het zo uitkwam, gelachen mocht worden. Van harte aanbevolen!

Hans

Lydia’s coaching heeft mij erg gesteund tijdens een lastige periode. Door haar lessen heb ik de situatie beter kunnen accepteren en mijn eigen rol hierin ook. 

Anoniem

Praktische details

R

Aantal sessies

Het programma bestaat uit 7 sessies van maximaal 1,5 uur. Het is mogelijk om extra sessies bij te boeken. De sessies bestaan uit oefeningen, meditaties, gesprekken en beweging.

R

Kosten

Jouw investering voor het programma is 527 euro. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. In het informatiegesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of wij een goede match zijn. Het gesprek verplicht je tot niets en er zijn geen kosten aan verbonden. Klik hieronder om een afspraak te maken.

 

R

Werkboek

Je ontvangt een werkboek met handige oefeningen en uitleg. Zo kan je nog eens rustig teruglezen wat we gedaan hebben. 

R

Waar?

De sessies worden in principe live gegeven in mijn praktijk aan De Wielewaal 27 in Zevenhuizen (ZH).  Mocht het door omstandigheden (bijv. Corona) niet lukken om ze live te houden, dan worden de sessies online voortgezet. Als je zelf de voorkeur geeft aan online, dan is dat ook mogelijk.

Wil jij weten of Van Hoofd naar Ziel een programma voor jou is? Boek dan hieronder jouw GRATIS informatiegesprek